دانلود پاورپوینت خواص عسل

فرمت فایل: پاورپوینت pptx

تعداد اسلایدها: 32 اسلاید

حجم فایل: 1.3 مگابایت

آنزیم ها:
عسل حاوی تعدادی آنزیم از جمله گلوکز اکسیداز، انورتاز، دیاستاز( آمیلاز)، کاتالاز و اسید فسفاتاز[1] میباشد.
- گلوکز اکسیداز: این آنزیم گلوکز را تبدیل به گلوکولاکتون، اسید گلویک و پراکسید هیدروژن می نماید.
-انورتاز : این آنزیم توسط زنبوران بصورت گلوکوانورتاز یا فروکتوانورتاز به شهد اضافه میشود و سوکروز را به فروکتوز و گلوکز تجزیه میکند. [1] Glucose oxidase, Invertase, Diastase(Amylase), Catalase.

- دیاستاز (آمیلاز) : این آنزیم زنجیره های نشاسته را به دکسترین و مالتوز تبدیل می نماید. دیاستاز از زنبوران عسل و گرده منشأ می گیرد و در هنگام عمل آوری شهد توسط زنبوران به شهد اضافه میشود. میزان دیاستاز عسل بر حسب منشأ گل تفاوت دارد. نگهداری طولانی عسل و حرارت بالا منجر به بی اثر شدن این آنزیم میشود.
محققین معتقدند که حرارت 85 درجه به مدت 5 دقیقه دیاستاز را در عسل غیر فعال ساخته و همچنین PH خارج از 6/5 تا 3/5 نیز فعالیت این آنزیم را کاهش میدهد.

  لینک دانلود فایل

دانلود پاورپوینت خواص عسل

دانلود نمونه سوالات ضمن خدمت برای مدیریت مدرسه ابتدایی

سوالات با جواب ضمن خدمت ارتباطات مدرسه

کاربرگ قصه نویسی98 ، داستان نویسی98 ، خاطره نویسی98 – نوروز 1398

دانلود طرح درس روزانه درس 39 تقسیم باقی مانده ریاضی سوم دبستان

دانلود طرح درس روزانه درس 19 خاصیت های ضرب ریاضی سوم دبستان

دانلود طرح درس روزانه درس 18 ضرب عددهای یک رقمی ریاضی سوم دبستان

دانلود طرح درس روزانه درس 17 ضرب ریاضی سوم دبستان

عسل ,آنزیم ,دیاستاز ,گلوکز ,دانلود ,زنبوران ,این آنزیم ,پاورپوینت خواص ,دانلود پاورپوینت ,خواص عسل ,به شهد

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

you-web پورتال جامع صبا پروتکل درمانی | پرسشنامه | پاورپوینت zhplus75 مامان و بابا و بچه‌ها جایی برای نگفته ها یاهو جدید ملورینا انتشارات وارنا؛ ناشر تخصصی علوم انسانی بوته کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد.